[Anime Time] Komi-san wa, Comyushou desu. (Season 2) - 07 [NF][1080p][HEVC 10bit x265][Eng Sub] (Komi Can't Communicate).mkv

Category:
Date:
2022-05-25 12:44 UTC
Submitter:
sff
Seeders:
31
Information:
Leechers:
0
File size:
236.1 MiB
Completed:
1894
Info hash:
4a3832e6f5fd7e103920a6c8bc0166c9ad3a9ddb
| Anime Time | | |----------------------------------------------------|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| | Anime | Komi Can't Communicate (Season 2) | | Audio | Japanese | | Video | HEVC 10bit x265 | | Subtitles | English | | Screen Size | 1920x1080p | | Source | NF | | Encoder | sff | | Discord | [Link](https://discord.com/invite/zUsjhrRzXt) | | Seedbox Help. It will help us continue our work. | [Donate](https://ko-fi.com/animetime) | #### [If you like the release please try to seed] **Enjoy** ### **You Can Get [DDL](https://www.animetime.pw/) in Our Website**

File list

  • [Anime Time] Komi-san wa, Comyushou desu. (Season 2) - 07 [NF][1080p][HEVC 10bit x265][Eng Sub] (Komi Can't Communicate).mkv (236.1 MiB)
Can anyone help? The non-dialogue subtitles are all in one place and they're impossible to read. I've tried looking up for something like this, but I can't find any results (and also I don't really know how to look it up properly) So this is the problem: https://prnt.sc/HeJ5OLPqQ_8I [EMBER] version is also the same, so this is probably my VLC player problem
I think you are true eager to put the blame on vlc, I have related problems with mxplayer on my android beelink. I have not checked ember yet, but A.T. gives just blank white on non-d. subtitles ON SOME SCENES, there are subtitles that show just ok. And some of the faulty ones give a frame or two long flicker of something but end up blank. Oh yeah, sorry can't help (this got all backwards with questions and answers :) ).
Oh craap, should start proofreading ones own rants. meant ... are too eager to ... anyways, leeching ember version at the moment
Some additional info... mpv showed subs correctly, mxplayer came to senses with re-install, haven't had that good results with android vlc before so it is not installed {no test results} I would suggest re-install after re-boot if needed, might even get fixed with that
Will try to do it, thanks :)